In perioada 22 mai - 10 iunie 2008, expozitia "Himalaya - oameni si munti" a fotografului Mihai Moiceanu va fi prezenta la Targu Mures.


Dupa ce a fost expusa pe rand la Brasov, Craiova si Cluj, expozitia va purta de aceasta data publicul muresean intr-o calatorie subiectiva in Nepal - o tara a contrastelor dar si a tolerantei, a diversitatii dar si a unicatelor, o tara cu oameni calzi si ospitalieri, curiosi si respectuosi. Fotografiile vor fi expuse in incinta Mures Mall si pot fi vizitate zilnic intre orele 10.00 - 22.00.

Vernisajul va avea loc joi, 22 mai 2008, la ora 20.00. Cei prezenti vor putea descoperi o lume exotica, complet diferita de cea occidentala, vizionand proiectia intitulata "Himalaya in sase feluri" care contine 380 de imagini realizate in timpul expeditiei fotografului in Nepal, insotite de muzica si comentarii.

Iata cateva lucrari din expozitie:






Ca si un feedback ... din nou sa aratat interesul negativ al oamenilor pentru arta fotografica si arta in general, au fost foarte putini vizitatori, pozele au fost zgariate cu nesimtire, oameni fara cultura pur si simplu, desigur sunt si exceptii care au analizat si care au apreciat aceste creatii ale lui Mihai Moiceanu. Overall: pozele au fost expuse la etajul 1 si foarte putin apreciate, iar din acest fapt probabil prezentarea lucrarile artistilor nu vor fi expuse prea curand in orasul Targu Mures.


 

Copyright 2009| Zsoldos Szabolcs | S Photography